CASES

Eksempler på designløsninger fra Gul Hund

Lippa produkter.png

LIPPA

Skab et elektronik-brand HELT fra bunden

Folkene bag LIPPA havde en idé om at have et bredt udvalg af forskellige "dimser" under et nyt brand. Opgaven lød: Navn, logo, designlinje og indpakningskoncept. 

Selve indpakningskonceptet var faktisk det første, der blev kigget på. For hvordan kan man lave et fedt design, der fungerer i alle former, på alle materialer, størrelser og som endda af og til skal bruges direkte på en kedelig, brun pap-emballage. Det hele blev tænk ind lige fra første design - og det gav pote.

 
Ideen var at skabe et brand med kvalitetsprodukter fra forskellige håndplukkede high-end elektronikleverandører, og sælge det på det skandinaviske marked, til en rigtig skarp pris. Visuelt skulle det være et brand, hvor slutkunderne oplever et kvalitetsbrand, allerede første gang de ser LIPPA.

Det endte med et helt rent og let afkodeligt design; En mørkerød firkant med hvidt logo, helt ren grafik og produktbilleder på hvid baggrund.

Se mere på Lippa.dk

FALMEC

Verdens fedeste køkkenelementer 

High-end franske vinkøleskab + designer-kogeplader og emfang fra Italien. What's not to like?
Gul Hund har fornøjelsen af at udvikle nyt, lækkert grafisk design og kommunikation til Falmec i Danmark. Lige fra kataloger til in-store materiale. Et stærkt samarbejde i en branche, der er udfordret af mange store spillere. Så når man er en lille fisk, må man arbejde klogt, svømme stærk og slå til når mulighederne byder sig. 

 

Falmec en yderst agil tilgang til markedet - og det har Gul Hund også. Et perfekt match.  

Se mere på Falmec Danmark

Vin pr.jpg
Screenshot 2022-02-15 at 10.09.39.png

KOFOD

Bagt med kundskab og kærlighed

Manden bag "Kofod" er Peter Kofod - tidligere chefkonditor hos Odense Marcipan, leverandør af bryllupskager til kongehuset og en helt igennem fantastisk fagmand. Han ville genopfinde honningkagen og gøre den moderne, let og velsmagende. Dette skulle gøres under eget navn og med et stilrent design, der var lige så stramt som hans afbagning. 

Gul Hund var med fra første dag til endelig levering. Hele processen fra design, valg af farver, fotograf, emballager, messestand og alt andet.
Og én ting er sikkert: Kærlighed går gennem maven. 

Fuldført arbejde, velbekomme :-)

Se mere på Marenco

Smart tryk sort miljø 1 med app og pære.jpg

FESH - SMART HOME

Fremtiden er forunderlig

Smart tryk sort miljø 1 med app og pære.jpg

FESH er et dansk smart home koncept med et bred udvalg af intelligente produkter til hjemmet. Lige fra elpærer, der kan skifte farve og udendørs stikkontakter, der er linket op til vejrudsigten, til trådløse lyskontakter med 12 forskellig indstillinger. Alt sammen styret fra din telefon.

Det er teknisk svært at formidle, endsige gøre forståeligt og interessant for slutbruger. Det er er svært at kæmpe mod f.eks. Philips (Hue) eller Schneider Electric (Wiser), som er ca. 850 gange større end FESH. Ikke desto mindre har vi taget kampen op og har ret stor succes med det. 
Gul Hund er med hele vejen, lige fra den danske app, produktudvikling og emballagedesign, til indretning af brandstore og in-store materiale hos bl.a. Lemvig Müller og XL Byg.   

Se mere på FESH